“Wij vinden het belangrijk dat alles naar uw wens is”

Wat kost het laten bouwen van een mantelzorgwoning? Omdat iedere situatie verschillend is, kunnen de kosten behoorlijk uiteenlopend zijn. Eerst willen we graag horen of u nog specifieke wensen heeft. Ook kunnen we de situatie bekijken om te zien welke ruimte er beschikbaar is.


Mantelzorg vs. verzorgingstehuis


Naast alle voordelen van een mantelzorgwoning, biedt het laten plaatsen van een mantelzorgwoning ook financieel veel voordelen. In veel gevallen komt er van de hulpbehoevende persoon een koopwoning vrij. De waarde van deze woning kan voor een deel besteedt worden aan de mantelzorgwoning. Daarnaast bespaart u de dure kosten van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis. De eigen bijdrage kan daar al snel oplopen tot meer dan €2000,- per maand.

Terugkoop­regeling


Zorgbouw Zuidwest heeft ook een zogenaamde terugkoopregeling ingesteld. Dit houdt in, dat als u geen gebruik meer maakt van de mantelzorgwoning (bijvoorbeeld door overlijden of overplaatsen naar een verzorgingstehuis), wij de mantelzorgwoning terug kunnen kopen. Meer informatie over deze regeling komen wij u graag nader toelichten.Neem contact met ons op


Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Responsive image

Arjan Bom

info@zorgbouwzuidwest.nl

06 2219 6824