Over ons

Wie we zijn en wat
we doen bij Zorgbouw

Wie we zijn
en wat
we doen bij
Zorgbouw

Wat kleinschalig begon is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming. Zorgbouw is een Zeeuws familiebedrijf dat zich al bijna een decennium richt op het bouwen van maatwerk mantelzorgwoningen. Ontdek hoe kennis, ervaring en begeleiding in het DNA verweven zit.

Een familiebedrijf uit Zeeland

Een familiebedrijf uit Zeeland

Terwijl verzorgingshuizen hun deuren sluiten zag Arjan een groeiende behoefte ontstaan aan zorg en ondersteuning. In 2015 besloot hij zijn focus als aannemer in de bouw te verleggen naar mantelzorgwoningen. Zo ontstond Zorgbouw vanuit het idee comfortabele, op maat gemaakte woningen te realiseren voor mensen die zorgbehoevend zijn of worden.

Met trots kunnen we zeggen dat we in de afgelopen jaren tientallen mantelzorgwoningen hebben gebouwd. Elk met een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten. Wij delen enkele resultaten op onze projectpagina.

Team

Team

Wat Zorgbouw uniek maakt, is onze betrokkenheid bij elk aspect van het bouwproces. Vanaf het allereerste gesprek tot aan de oplevering van de woning, ‘ontzorgen’ wij de klant. Arjans ervaring in bouwkunde en Leenderts kennis van projectbegeleiding dragen bij aan de algehele service van A tot Z.

Arjan Bom
Arjan Bom
Eigenaar
Leendert Bom
Leendert Bom
Medewerker
Jaap Dorst
Jaap Dorst
Medewerker
Joke Bom
Joke Bom
Administratief medewerker
kaart-zorgbouw

Eerder bouwden wij hier
een mantelzorgwoning

Eerder bouwden
wij hier een
mantelzorgwoning

Van Zierikzee tot Terneuzen, en van Middelburg tot Goes. Op elke locatie in Zeeland en de regio Zuidwest Nederland kunnen wij maatwerk bouwen dankzij onze aanpak. Ook behoefte aan een mantelzorgwoning op maat? Wij zijn er voor u.

Partners

Partners

Wij hebben een vaste groep betrouwbare partners, waarmee we al jaren succesvol samenwerken. Hoewel we het overgrote werk natuurlijk zelf doen, zijn sommige partners gespecialiseerd in taken zoals bestrating, schilderwerk of keukeninstallatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over uitbesteed werk; onze partners leveren dezelfde standaard die u van ons gewend bent. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.