Ervaar onze
persoonlijke,
maatwerk aanpak

Ervaar onze
persoonlijke,
maatwerk aanpak

Wij geloven in maatwerk. Elke mantelzorgwoning die we bouwen is dus speciaal voor u ontworpen. We ‘ontzorgen’ u van A tot Z; door werkelijk alles voor u te regelen en faciliteren. Zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is, uw welzijn of dat van een familielid.

Routekaart

Routekaart

Bij Zorgbouw staat de klant centraal. Dat merkt u vanaf het allereerste gesprek tot aan de oplevering van uw nieuwe mantelzorgwoning. Ervaar hoe zorgeloos uw route naar een mantelzorgwoning kan zijn, dankzij de juiste projectbegeleiding.

Arjan Bom maatwerk zagen

Circulair bouwen

We bouwen maatwerk, dat staat vast. Maar we gaan zelfs nog een stap verder met ons modulaire bouwconcept. Dit biedt niet alleen flexibiliteit en aanpasbaarheid, maar garandeert ook een circulaire oplossing dankzij de mogelijkheid tot demontage.

Terugkoopregeling

Terugkoopregeling

Laten we onze terugkoopregeling niet vergeten. Een extra reden om voor Zorgbouw te kiezen. Wij beloven u een terug-koopvoorstel te doen voor het casco van de mantelzorgwoning wanneer deze niet meer door u of de verzorgende gebruikt wordt.

Hulp bij vergunningen

Hulp bij vergunningen

Veel gemeenten gaan anders om met de regeling voor een tweede woning, want dat is wat een mantelzorgwoning op eigen grond in feite is. Binnen het omgevingsplan wordt er een uitzondering gemaakt voor woningen die dienen als mantelzorgwoning of pré-mantelzorgwoning. U kunt vergunningsvrij bouwen mits er een zorgindicatie is, die u kunt aanvragen bij een zorgprofessional of behandelend arts. Wij onderzoeken graag welke bouw- en gebruiksregels gelden.