“Iedere situatie vraagt om een eigen oplossing daarom bieden wij uitsluitend maatwerk.”

 

Het laten bouwen van een mantelzorgwoning biedt veel voordelen. Niet alleen voor degene de hulpbehoevende, maar ook voor de mantelzorger zelf.

Met een mantelzorgwoning heeft u als mantelzorger bijvoorbeeld meer privacy dan wanneer u de hulpbehoevende bij u in huis zou nemen. Een ander niet te onderschatten voordeel is het feit dat u geen reistijd en geen reiskosten heeft om de hulpbehoevende te bezoeken. Daarnaast behoudt de hulpbehoevende zijn of haar zelfstandigheid, eigen inbreng en eigen ruimte.

Mocht u de mantelzorgwoning niet meer nodig hebben, dan kunt u gebruikmaken van onze terugkoopregeling. De mantelzorgwoning wordt in onze werkplaats geprefabriceerd wat zorgt voor een korte bouwtijd.

Kortom: Het laten bouwen van een mantelzorgwoning maakt het leven van zowel de mantelzorger als de hulpbehoevende een stuk aangenamer, waarbij de kosten van langdurige zorg worden verlaagd.


 

Neem contact met ons op


Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Responsive image

Arjan Bom

info@zorgbouwzuidwest.nl

06 2219 6824