Als gevolg van begrotingstekorten komt waardige zorg steeds verder onder druk te staan. Misschien ervaart ook u in uw omgeving dat daardoor de kwaliteit van zorg steeds meer te wensen over laat. Steeds vaker doet de overheid openlijk beroep op onze welwillendheid om dit maatschappelijke probleem het hoofd te kunnen bieden. Het bieden van mantelzorg is één van de manieren waarop u kunt bijdragen aan het oplossen van dit probleem. U biedt dan in elk geval zorgbehoevende gepaste en waardige zorg.


Een passende oplossing


ZorgBouw heeft voor u een mogelijke oplossing. Het plaatsen van een instapklare mantelzorgwoning, bijvoorbeeld als losse zorgwoning in uw achtertuin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een aanpassing in of een aanbouw aan uw bestaande woning.

“Iedere situatie vraagt om een eigen oplossing daarom bieden wij uitsluitend maatwerk.”

Een doordacht concept


Een mantelzorg woning is niet zomaar een woning en Zorgbouw ZuidWest heeft hiervoor een tot in detail doordacht concept ontwikkeld. De mogelijkheid tot het bieden van gepaste en comfortabele zorg zijn de uitgangspunten. Daarbij valt te denken aan o.a. rolstoelvriendelijkheid, aangepaste douche en toilet en eventuele andere aanpassingen.


Daarnaast is het belangrijk dat een mantelzorgwoning zonder al teveel overlast, zeer snel en tegen geringe kosten te realiseren is. Dit garandeert Zorgbouw middels het gebruik van een uniek, grotendeels modulair bouwconcept! Op het gebied van materiaalkeuze of vorm van de woning/uit-aanbouw is hierbij veel mogelijk. Door samenwerking met onze architect kunnen wij alles leveren zoals u wilt, van aanbouw tot verbouw of een complete mantelzorgwoning bij u in de tuin.

Terugkoopregeling


Een andere unieke service die Zorgbouw aanbiedt is de terugkoopregeling! Dit behelst in het kort dat Zorgbouw uw mantelzorg woning terugkoopt, afbreekt en verwijderd na het verstrijken van een zorgverleningsperiode.

Mantelzorgwoning huren


Ook is het huren van een mobiele zorg-unit mogelijk! Dit biedt erg veel gemak wanneer u tijdelijke zorg moet verlenen. De mobiele zorg-unit zal bij u worden geinstalleerd en alle benodigdheden, waaronder riolering, electra en water zullen worden aangesloten. Vraag naar de mogelijkheden.


Neem contact met ons op


Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Responsive image

Arjan Bom

info@zorgbouwzuidwest.nl

06 2219 6824