Circulair bouwen

Bouw
toekomstbestendig
met Zorgbouw

Bouw
toekomst-
bestendig
met
Zorgbouw

Wij bouwen voor de toekomst, uw nabije toekomst of die van uw naasten. Dit uit zich in een unieke werkwijze, met innovatieve technieken en een focus op efficiëntie. ‘Circulair bouwen’ is het uitgangspunt in alle door ons met zorg gerealiseerde projecten.

Bewustzijn

Bewustzijn

Vanuit een ecologisch bewustzijn gebruiken wij het liefst materialen die herbruikbaar zijn of een lange levensduur hebben. Maar eerlijk is eerlijk, wij zijn niet exclusief duurzaam. Wij bouwen namelijk precies wat ú wilt. Een gasaansluiting, een houtkachel of liever een warmtepomp? Bij ons kan het allemaal. De mate van duurzaamheid wordt bepaald door uw wensen en voorkeuren.

Voorbereiding houtwerk
Mantelzorgwoning zonnepanelen
Detail afwerking mantelzorgwoning

Circulair bouwen

Circulair bouwen

Hoe dan ook is uw toekomstige woning volledig circulair. Elke mantelzorgwoning van Zorgbouw is namelijk demontabel. Onze materialen hebben een lange levensduur en kunnen eventueel op een nieuwe locatie opgebouwd worden – met een nieuwe bestemming. Zo investeert u niet alleen in een woning die voldoet aan uw wensen, maar ook in een gezondere toekomst.

Innovatieve techniek

Innovatieve techniek

Wij maken alle wanddelen zelf. Deze modulaire aanpak maakt niet alleen een snelle opbouw mogelijk, maar maakt onze woningen ook demontabel. Dat is een manier van kostenefficiënt bouwen zonder concessies te doen in kwaliteit. Het is daarnaast ook innovatief. ‘Prefab’ is ons bouwproces niet, omdat het geen standaard bouwpakket is en het ook geen kant-en-klare modellen zijn. Wij maken puur maatwerk. Zorgbouw maakt wat u wilt.

Vrijblijvend kennismakings-
gesprek?

Ik vertel u graag meer over ons maatwerk.

Arjan Bom
Arjan Bom
Eigenaar

Meer
informatie?

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze dienstverlening.