Routekaart

De route naar uw mantelzorgwoning

De route naar uw mantelzorg-
woning

Stap 1: Eerste kennismaking

Stap 1: Eerste kennismaking

Dit eerste gesprek is bedoeld zodat u vragen kunt stellen. Over de mogelijkheden en onze aanpak bijvoorbeeld. Wij luisteren actief naar uw wensen, brengen deze in kaart en maken vervolgens een offerte. We vinden het belangrijk om met alle betrokkenen te praten, dus ook uw kinderen of kleinkinderen als zij mantelzorger zijn. Als dit ’s avonds bij u thuis het beste uitkomt, is dat geen enkel probleem.

Stap 2: Schetsen & ontwerpen

Stap 2: Schetsen & ontwerpen

Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw wensen, gaan we aan de slag met het ontwerp. Onze architect tekent uw mantelzorgwoning, precies zoals we samen hebben afgestemd. Er wordt gelet op elk detail, zodat de woning straks perfect past bij uw levensstijl en behoeften.

Kleur kiezen
Mantelzorgwoning op maat

Stap 3: Vergunningen aanvragen

Stap 3: Vergunningen aanvragen

Het aanvragen van vergunningen kan een ingewikkeld proces zijn, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Als het nodig is nemen wij het contact met de gemeente voor onze rekening. Zo kunt u zich blijven focussen op wat echt belangrijk is.

Stap 4: Bouw van uw woning

Stap 4: Bouw van uw woning

Maatwerk is in de maak. Ons ervaren team zorgt ervoor dat het casco van uw mantelzorgwoning met zorg wordt geprefabriceerd in onze loods. Vervolgens wordt de woning op locatie opgebouwd en volledig afgewerkt met een gemiddelde doorlooptijd van 6 weken.

Bouw van uw woning

Stap 5: Nutsvoorzieningen geregeld

Stap 5: Nutsvoorzieningen geregeld

Terwijl uw nieuwe mantelzorgwoning vorm begint te krijgen, zorgen wij dat u wordt aangesloten op de gewenste nutsvoorzieningen. Water, elektriciteit, gas, riool, telefonie en (glasvezel)kabel. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat u comfortabel woont vanaf dag één.

Stap 6: Afwerkingsfase

Stap 6: Afwerkingsfase

Het moment waarop uw woning klaar is, komt in zicht. Ons team legt de laatste hand aan de afwerking van uw mantelzorgwoning en onze partners komen langs voor het schilderwerk, de stoffering en keukeninstallatie. Wij regelen dit voor u, zodat u zich kunt voorbereiden op de verhuizing.

Afwerking mantelzorgwoning
Bouwen van mantelzorgwoning
Afwerken mantelzorgwoning

Stap 7: Terras- en tuinaanleg

Stap 7: Terras- en tuinaanleg

Misschien wilt u niet alleen binnen, maar ook buiten kunnen genieten van uw nieuwe thuis. Daarom is er de mogelijkheid een tuin of terras aan te leggen. Zonder dat u er omkijken naar heeft creëren we een plek waar u heerlijk kunt ontspannen.

Stap 8: Oplevering!

Stap 8: Oplevering!

Eindelijk is het zover: de oplevering van uw nieuwe huis. We overhandigen u met trots de sleutels van uw mantelzorgwoning, zodat u kunt beginnen aan een nieuw hoofdstuk vol aandacht en comfort. Welkom thuis!

251A8636

Stap 9: Service & nazorg

Stap 9: Service & nazorg

Heeft u nog vragen of behoefte aan extra ondersteuning? Ook na de oplevering van uw mantelzorgwoning staan we voor u klaar. En vergeet niet: onze terugkoopregeling biedt u de zekerheid dat u niet alleen investeert in uw welzijn, maar ook in de toekomst. De woning is namelijk demontabel en daardoor circulair.

Vrijblijvend kennismakings-
gesprek?

Ik vertel u graag meer over ons maatwerk.

Arjan Bom
Arjan Bom
Eigenaar

Meer
informatie?

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze dienstverlening.