Terugkoopregeling

Over onze unieke terugkoopregeling

Over onze
unieke terugkoop-
regeling

Ontvangt u mantelzorg of bent u degene die zorg verleent aan een familielid? In elk geval is de keuze voor een mantelzorgwoning een grote beslissing. Wij willen dat u met een gerust hart kiest voor uw zorg en welzijn. Daarom bieden wij onze unieke terugkoopregeling aan.

Ons maatwerk is demontabel

Ons maatwerk is demontabel

Wat Zorgbouw onderscheidt van andere aanbieders is onze toewijding aan maatwerk. Bij ons bepaalt u niet alleen de grootte en indeling van uw woning, maar heeft u ook volledige zeggenschap over de afwerking en inrichting. Geen standaardoplossingen of prefab modellen, maar puur maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Dit brengt ons bij de terugkoopregeling. Onze woningen worden opgebouwd uit wandpanelen die eenvoudig op elke locatie geplaatst kunnen worden. Dankzij de handzame afmetingen van de panelen hebben we geen hijskraan nodig, waardoor we zelfs in de meest lastige situaties kunnen opbouwen (en demonteren).

Maatwerk Icon 100% maatwerk
Demontabel Icon Demontabel
Plaatsbaar Icon Bouwen op elke locatie
Terugkoopregeling Terugkoopregeling
Maatwerk
Demontabel
Altijd plaatsbaar

Een nieuwe bestemming

Een nieuwe bestemming

Onze innovatieve werkwijze stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiƫnt te bouwen. Uw nieuwe mantelzorgwoning is ook volledig demontabel. Dat is handig aangezien gemeenten in veel gevallen eisen dat een mantelzorgwoning wordt verwijderd als de zorgbehoefte verandert. Dankzij onze demontabele bouw kunnen wij uw mantelzorgwoning eenvoudig demonteren en een nieuwe bestemming geven.

Ontdek hoe u met een gerust hart kunt investeren in uw toekomst met onze unieke terugkoopregeling. Bel of mail ons voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismakings-
gesprek?

Ik vertel u graag meer over ons maatwerk.

Arjan Bom
Arjan Bom
Eigenaar

Meer
informatie?

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze dienstverlening.